Tasting notes Hent
24 DAYS
Of Rum

Choose the day

Rum of the day 1

Dictador 20 YO

Pot- og kolonnestill destilleret rom fra Columbia

Dictator 20 YO Solera er en blød og rund Solera rom lavet på de fineste ingredienser og med noter af karamel, vanilje, kakao og ristet honning.

Læs mere
Destilleringsapparat
Kolonne- og potstill
Land
Columbia
Alkohol
40%
Volumen
0,7l
Alder
20 år (Solera)
Produceret af
Dictador Europe

Pot- og kolonnestill destilleret rom fra Columbia

Dictator 20 YO Solera er en blød og rund Solera rom lavet på de fineste ingredienser og med noter af karamel, vanilje, kakao og ristet honning.

Læs mere
Destilleringsapparat
Kolonne- og potstill
Land
Columbia
Alkohol
40%
Volumen
0,7l
Alder
20 år (Solera)
Produceret af
Dictador Europe

Blød karamel, vanilje og ristet honning

Dictador 20 års solera rom er lavet på ”virgin” sukkerørshonning og destilleret i både kobber kolber og kolonne stel for at opnå den bedst mulige smag. Dernæst er den lagret i egetræsfade ved hjælp af solera metoden. Sidst men ikke mindst er den flasket under nøje kontrol for at sikre, at alle hemmelighederne bliver bevaret i denne lækre rom.

 

Smagsnoter:

Farve: Intens mørk rav med røde- og brune toner.

Duft: Noter af karamel, vanilje, røget honning, tørrede frø, ristet kaffe og egetræ fra fadet.

Smag: Den er meget blød og rund med noter af karamel, vanilje, kakao og ristet honning. Den har en kraftig og sjælden tekstur.

Dictator 20 års solera rom har vundet en masse medaljer, senest mere end en guldmedalje i Los Angeles i 2016 og 2017, en guldmedalje i San Francisco i 2013 og en guldmedalje i Orlando i 2013.

 

Historien om Dictador

Beliggende på bredden af det caribiske hav ligger havnebyen Cartagena de Indias, der er hjemsted for over en million indbyggere. Det anses for at være en af de smukkeste byer i hele Columbia, kendt for sin koloniale og farverige arkitektur og for sin moderne og pulserende stemning med en caribisk sjæl. Skjult her er Dictador-destilleriet, der er etableret i 1913 af Julio Arango Y Parra. Hans arbejde er blevet videreført i 3. generationen af Parra familien, Hernan. Hernan er en Master Blender, der har dedikeret sit liv til forfølge perfektion ved at anvende traditionelle og moderne teknikker til at frembringe en smag af Caribiens sjæl.

Dictador bruger kun de fineste ingredienser i sine produkter. Sukkerrørene sværmer i vinden fra de caribiske vinde, og kaffebønnerne dyrkes under den varme sol. Hos Dictador går de meget op i tradition. Det er traditionen, der tillader dem at være innovative, at lykkede hvor andre ikke gør og at bygge et fundament af ekspertise og håndværk. Det er fusionen mellem Latinamerika og Caribien, det traditionelle og det nutidige, der gør Dictador unik blandt de mange romnationer. Det er et af de hurtigst voksende brands i den mørke spiritus kategori, hvilket vidner om, at deres produkter taler for sig selv. Et eksempel herpå er Dictador Best of Rum, som er en single cask premium rom, der er blevet udpeget af Harrod’s of London til deres kræsne connoiseurs.

De senere år, har Dictador udvidet deres forretning til også at bestå af kaffe, cigarer og gin, og Dictador ser sig selv som et livstilsbrand. Hver af deres produktkategorier er designet således, at de fuldender hinanden. Det er et dynamisk og stærkt udviklende brand, der har vundet adskillelige internationale priser og guldmedaljer, og de er ofte anerkendte som værende foregangsmændene i deres felt. De har skabt innovative marketing kampagner, som har krydset konservative linjer for traditionel reklame inden for spiritus. Deres produkter har hjemme på nogle af verdens bedste hoteller, natklubber og barer, og de samarbejder kun med internationale kunder, der kræver det allerbedste. Dictadors produkter henvender sig ikke kun til festlige begivenheder men også til en hyggelig og stille aften derhjemme.

Dictador ved, at du har travlt, og derfor har de skabt deres produkter således, at de nemt og ubesværet kan passe ind i din hverdag. De tror på, at vi alle har noget Dicator i os.

Vis flere
Se producenternes sociale medier
RATE THIS RUM
You rated:
/5
4/5

Svar

DEL DIN MENING

 1. J
  Jesper

  En god smag dog virker den en smule sprittet i smagen

  Reply
 2. V
  Valdemar

  smager dejligt med et hint af honning

  Reply
 3. T
  Thomas

  Mycket god rom med massa smaker

  Reply
 4. J
  Jesper Leander

  Jeg er helt vildt med dens duft. Smagen lever ikke helt op til det, men det er bestemt en go Rom

  Reply
 5. C
  Claus Nielsen

  En god rom også til prisen

  Reply
 6. R
  Rune

  Glimrende start men adskiller sig ikke det store fra andre bedre rum

  Reply
 7. E
  Eivind

  Kraftig og fyldig

  Reply