Tasting notes Hent
24 DAYS
Of Rum

Choose the day

Rum of the day 14

Cane Island Single Island Blend Trinidad

Lagret i Trinidads tropiske klima

Denne Trinidad rom har en varm flora smag med behagelige noter af toffee og karamel efterfulgt af en meget mild finish.

Læs mere
Destilleringsapparat
Kolonnestill
Land
Trinidad
Alkohol
40%
Volumen
0,7l
Alder
3 -5 år
Produceret af
Cane Island

Lagret i Trinidads tropiske klima

Denne Trinidad rom har en varm flora smag med behagelige noter af toffee og karamel efterfulgt af en meget mild finish.

Læs mere
Destilleringsapparat
Kolonnestill
Land
Trinidad
Alkohol
40%
Volumen
0,7l
Alder
3 -5 år
Produceret af
Cane Island

Trinidad og dets rom

Ligesom Jamaica, Guyana og Barbados, er Trinidad en del af den britiske rom verden. De fleste britiske rom er tunge rom. Dog kan Trinidad rom beskrives som en af de mere lette blandt disse rom.

Trinidads befolkning elsker rom, og landet er kendt for dets rombutikker, hvor den lokale befolkning mødes for at høre musik og nyde et godt glas rom eller en rom cocktail.

Denne Trinidad rom er lagret i op til 5 år på amerikanske egetræsfade i Trinidads tropiske klima. Det varme klima i Trinidad gør, at modningsprocessen er tre gange så intens som i koldere klimaer som fx Skotland eller Nordamerika. Det skyldes den høje temperatur som intensiverer samvirket mellem rommen og træet.

Smagsnoter:

Denne rom har flora smag med behagelige noter af toffe og karamel, efterfulgt af en meget mild finish. Rommen skal gerne drikkes rent, on the rocks eller i din yndlingscocktail.

Om Cane Island

Rom er en af de mest historiske spiritusser i verden, og der er intet andet destillat, der bliver produceret i så mange lande rundt omkring i verden. Hvert land har dets egen historie, unikhed og specielle traditioner, når det kommer til producering og lagring af rom. Missionen bag Cane Island er at lade dig opleve alt det smukke, som romverdenen har at tilbyde.

Cane Islands sortiment
Cane Islands’ sortiment består af tre Single Origin Blends og seks Single Estate rom. De tre Single Origin Blends er et blend af rom fra forskellige destillerier inden for det samme land, og de seks Single Estate rom er rom fra et enkelt destilleri.

Oprindelserne  
På nuværende tidspunkt tilbyder Cane Island rom fra nogle af de mest ikoniske romlande, nemlig Barbados, Cuba, Jamaica, Den Dominikanske Republik og Trinidad. Hver af disse øer har en lang rom historien, og de har deres egen stil og traditioner inden for romproduktionen. Hver af Cane Islands’ rom afspejler det land hvorfra rommen kommer.

Tropisk lagret 
Alle Cane Island rom er tropisk lagret i flere år i egetræsfade. Den tropiske lagring siges at være tre gange så intens sammenlignet med lagring i køligere klimaer, da den caribiske varme forstærker interaktionen mellem rommen og træet. Det resulterer i Cane Islands enormt velsmagende rom.

Vis flere
Se producenternes sociale medier
RATE THIS RUM
You rated:
/5
4/5

Svar

DEL DIN MENING

 1. C
  Carsten

  God rom med stilren smag, der udvikler sig på tungen

  Reply
 2. K
  Kris

  Super fin og rund uden at den bliver grimt hængende. Dejlig aroma og mild og blid smag.

  Reply
 3. R
  Rene Persson

  Det her er simpelthen lækkert, dejlig karamel smag!

  Reply