Tasting notes Hent
24 DAYS
Of Rum

Choose the day

Rum of the day 15

Cane Island Single Island Blend Jamaica

En typisk velbalanceret Jamaica rom

Denne Cane Island rom er en typisk Jamaica rom med en god balance mellem frugtige potstill aromaer og nuancer fra træfadene.

Læs mere
Destilleringsapparat
Potstill
Land
Jamaica
Alkohol
40%
Volumen
0,7l
Alder
3 - 5 år
Produceret af
Cane Island

En typisk velbalanceret Jamaica rom

Denne Cane Island rom er en typisk Jamaica rom med en god balance mellem frugtige potstill aromaer og nuancer fra træfadene.

Læs mere
Destilleringsapparat
Potstill
Land
Jamaica
Alkohol
40%
Volumen
0,7l
Alder
3 - 5 år
Produceret af
Cane Island

Jamaicansk rom

Gennem det 17. Århundrede var Jamaica den største producent af sukker i Caribien. Da sukker- og romindustrien altid har været nært forbundet, har Jamaica en lang tradition inden for romproduktion. I dag er romindustrien på Jamaica meget veludviklet og forskelligartet, og Jamaica er hjem for nogle af de mest ikoniske destillerier i Caribien. Jamaicansk rom er blandt andet kendt for deres kobber pot destilleringer, som resulterer i kraftfulde og frugtige rom. Denne Cane Island rom har lagret på Amerikanske egetræsfade i op til 5 år i Jamaicas tropiske klima.

Smagsnoter:

En typisk Jamaica rom men en fantastisk balance mellem pot still aromaer og noter fra træfadet grundet den tropiske lagring. Basismaterialet er melasse, og destilleringen er primært pot still.

Om Cane Island

Rom er en af de mest historiske spiritusser i verden, og der er intet andet destillat, der bliver produceret i så mange lande rundt omkring i verden. Hvert land har dets egen historie, unikhed og specielle traditioner, når det kommer til producering og lagring af rom. Missionen bag Cane Island er at lade dig opleve alt det smukke, som romverdenen har at tilbyde.

Cane Islands sortiment
Cane Islands’ sortiment består af tre Single Origin Blends og seks Single Estate rom. De tre Single Origin Blends er et blend af rom fra forskellige destillerier inden for det samme land, og de seks Single Estate rom er rom fra et enkelt destilleri.

Oprindelserne  
På nuværende tidspunkt tilbyder Cane Island rom fra nogle af de mest ikoniske romlande, nemlig Barbados, Cuba, Jamaica, Den Dominikanske Republik og Trinidad. Hver af disse øer har en lang rom historien, og de har deres egen stil og traditioner inden for romproduktionen. Hver af Cane Islands’ rom afspejler det land hvorfra rommen kommer.

Tropisk lagret 
Alle Cane Island rom er tropisk lagret i flere år i egetræsfade. Den tropiske lagring siges at være tre gange så intens sammenlignet med lagring i køligere klimaer, da den caribiske varme forstærker interaktionen mellem rommen og træet. Det resulterer i Cane Islands enormt velsmagende rom.

Vis flere
Se producenternes sociale medier
RATE THIS RUM
You rated:
/5
4/5

Svar

DEL DIN MENING

 1. K
  Kristian

  Pear in the nose and pear in the mouth. Disappointing.

  Reply
 2. T
  Tommy

  I er jo fulde… Min #15 hedder Ron Jaguar Edicion Poas, er på 65% og ikke til at drikke…

  Reply
  • L
   Lisa
   Marketing Manager

   Hej Tommy. Du har kalenderen fra sidste år.

   Reply
 3. B
  Bk

  Kraftig blød smag

  Reply
 4. C
  Carsten

  Sød rom med en ren smag uden “fremmede” noter

  Reply