Tasting notes Hent
24 DAYS
Of Rum

Choose the day

Rum of the day 18

Cane Island Single Island Blend Cuba

En typisk blød cubansk rom

Dette er en typisk cubansk rom med en perfekt balance mellem krydret eg og sød vanilje.

Læs mere
Destilleringsapparat
Kolonnestill
Land
Cuba
Alkohol
40%
Volumen
0,7l
Alder
3 - 5 år
Produceret af
Cane Island

En typisk blød cubansk rom

Dette er en typisk cubansk rom med en perfekt balance mellem krydret eg og sød vanilje.

Læs mere
Destilleringsapparat
Kolonnestill
Land
Cuba
Alkohol
40%
Volumen
0,7l
Alder
3 - 5 år
Produceret af
Cane Island

Cubansk rom

Rom er en del af Cubas hjerte og sjæl. Det er et essentielt element i landets kultur og identit. Cuba er en del af den spanske romverden sammen med rom fra blandt andet Nicaragua, Guatemala, Venezuela og Den Dominikanske Republik. Spansk rom er ofte lagret på træfade i flere år og har en sød smag med en elegant og blød profil. Modningsprocessen i Cubas klima er tre gange så intens som i koldere klimaer, da samvirket mellem rommen og træet intensiveres med de høje temperaturer.

 

Smagsnoter:

Denne Cuba rom har ligget på Ex-Bourbon fade i op til 5 år. Den er kolonne destilleret og basismaterialet er melasse. Smagsprofilen er mild og behagelig med noter af vanilje og eg. Det fylder godt i munden med en meget blød finish. Dette er en typisk cubansk rom med en perfekt balance mellem krydret eg og sød vanilje.

 

Om Cane Island

Rom er en af de mest historiske spiritusser i verden, og der er intet andet destillat, der bliver produceret i så mange lande rundt omkring i verden. Hvert land har dets egen historie, unikhed og specielle traditioner, når det kommer til producering og lagring af rom. Missionen bag Cane Island er at lade dig opleve alt det smukke, som romverdenen har at tilbyde.

 

Cane Islands sortiment

Cane Islands’ sortiment består af tre Single Origin Blends og seks Single Estate rom. De tre Single Origin Blends er et blend af rom fra forskellige destillerier inden for det samme land, og de seks Single Estate rom er rom fra et enkelt destilleri.

 

Oprindelserne  

På nuværende tidspunkt tilbyder Cane Island rom fra nogle af de mest ikoniske romlande, nemlig Barbados, Cuba, Jamaica, Den Dominikanske Republik og Trinidad. Hver af disse øer har en lang rom historien, og de har deres egen stil og traditioner inden for romproduktionen. Hver af Cane Islands’ rom afspejler det land hvorfra rommen kommer.

 

Tropisk lagret 

Alle Cane Island rom er tropisk lagret i flere år i egetræsfade. Den tropiske lagring siges at være tre gange så intens sammenlignet med lagring i køligere klimaer, da den caribiske varme forstærker interaktionen mellem rommen og træet. Det resulterer i Cane Islands enormt velsmagende rom.

Vis flere
Se producenternes sociale medier
RATE THIS RUM
You rated:
/5
4/5

Svar

DEL DIN MENING

 1. C
  Carsten

  Lidt for sød og karamelagtigt

  Reply
 2. K
  Kristian

  Nice one! Both aroma and taste very pleasing, smooth and sweet.

  Reply