Tasting notes Hent
24 DAYS
Of Rum

Choose the day

Rum of the day 22

Tres Hombres #17 La Palma Duro VII

Klar til at gå ombord med Tres Hombres?

Fin rom lavet på sukkerrørjuice med en kraftig karakter – både for nybegyndere, connoisseurs og sømænd!

Læs mere
Destilleringsapparat
Kolonnestill
Land
La Palma
Alkohol
40%
Volumen
0,7l
Alder
10 år (Solera)
Produceret af
Destilerias Aldea

Klar til at gå ombord med Tres Hombres?

Fin rom lavet på sukkerrørjuice med en kraftig karakter – både for nybegyndere, connoisseurs og sømænd!

Læs mere
Destilleringsapparat
Kolonnestill
Land
La Palma
Alkohol
40%
Volumen
0,7l
Alder
10 år (Solera)
Produceret af
Destilerias Aldea

Tres Hombres, the story about three friends Arjen, Andreas and Jorne

Velkommen ombord med Tres Hombres. Det hele startede i 2007 med de tre venner Arjen, Andreas og Jorne, da de begyndte en rederivirksomhed. De opdagede hurtigt skønheden og styrken ved store sejlskibe, der udelukkende bruger vinden som fremdrift, så de besluttede at skabe verdens første moderne ”Emission Free” rederivirksomhed med base i Holland. Virksomheden er vokset til, hvad vi i dag kender som ”Fairtransport”, og Tres Hombres har sejlet ”emission free” siden december 2009. Tres Hombres skibet bibeholder en bæredygtig skibsrute for almindelig last mellem Europa, atlanterhavsøerne, Caribien og Amerika. Det er et skib på 35 ton, der kan huse syv professionelle sømænd og trainees.

 

Konceptet og tanken bag Fairtransport

Skibe, der sejler under Fairtransport flaget, transporterer eksotiske produkter, der er økologiske eller udformet traditionelt. Tres Hombres transporterer produkter som olivenolie, kaffe, vin og rom. Deres primære mål er dels at øge bevidstheden om de enorme mængder af forurening, som er skabt af den moderne skibsfart, og dels at påvirke positive forandringer i den måde, som varerne sendes rundt i verden. Tres Hombres gør udenlandske produkter tilgængelige på den eneste bæredygtige måde: ved vindens kræft. Deres vision er at have en verden, hvor al søtransport sker under sejl, og Tres Hombres’ pointe er, at forbrugerne er ansvarlige for, hvad de køber eller transporterer. Derfor tilbyder de et bæredygtigt valg.

 

Smagsnoter:

Tres Hombres #17 La Palma Duro VII har en blød og frisk smag, fordi den er lavet direkte på frisk sukkerrørsjuice. Denne Tres Hombres rom har lagret i bunden af træskibet, alt i mens det har krydset Atlanterhavet – 100% emission free! Den er destilleret på et kolonne still, som fyres med brænde.

 

En lille fortælling om rommen

For 10 år siden, da Tres Hombres’ fine skib stadig var højt og tørt i skibsværftet, blev denne rom destilleret på traditionel vis fra friske sukkerrør. Da Tres Hombres skibet ankom til La Palma, hvor rommen er fra, havde rommen allerede lagret i 10 år, og den havde udviklet en unik og kompleks smag. Tres Hombres læssede ti tønder af rommen på deres skib, hvor rommen fik lov til at udvikle sin karakter endnu mere med de 6 måneder på Atlanterhavet.

Destilerias Aldea udvælger altid nogle af de bedst fade til Tres Hombres, når de kommer forbi og tager dem med videre på deres vej for at give finish på havet – en ny tradition som er kommer for at blive holdt i live!

Vis flere
Se producenternes sociale medier
RATE THIS RUM
You rated:
/5
2/5

Svar

DEL DIN MENING

 1. K
  Kristian

  Wood aroma, smooth and clean taste. Sympathetic and easy drinking without being super interesting.

  Reply
 2. C
  Carsten

  Igen et forsøg fra Tres Hombres på at genskabe deres 2012 version, igen kun nær ved og næsten

  Reply