Tasting notes Hent
24 DAYS
Of Rum

Choose the day

Rum of the day 24

Barceló Imperial

Skabt med stor respekt for tiden

Ron Barceló er et resultat af udvalgte fine caribiske sukkerrør skabt af det ældste familie reservat.

Læs mere
Destilleringsapparat
Kolonnestill
Land
Den Dominikanske Republik
Alkohol
38%
Volumen
0,7l
Alder
N/A
Produceret af
Barcleó Export Import S.R.L.

Skabt med stor respekt for tiden

Ron Barceló er et resultat af udvalgte fine caribiske sukkerrør skabt af det ældste familie reservat.

Læs mere
Destilleringsapparat
Kolonnestill
Land
Den Dominikanske Republik
Alkohol
38%
Volumen
0,7l
Alder
N/A
Produceret af
Barcleó Export Import S.R.L.

Historien om Ron Barceló

Med et ønske om at lave den bedste rom i verden kom den unge mand Julián Barceló fra Spanien til Santo Domingo i 1929. Et år senere i 1930 skabte han Barceló & Co. Snart begyndte han at producere de første rom, som blev solgt over hele landet.

Efter at have eksperimenteret med forskellige mærker, opnåede Julián i 1950 det produkt, som han havde ledt efter. Han var stolt af produktet og ønskede at sætte sit efternavn på det. Barceló blev lanceret samme år med produkterne Barceló Blance og Dorado, som blev en øjeblikkelig succes. Et par år senere blev Barceló Añejo tilføjet til porteføljen.

I 1974 overgav Julián Barceló forretningen til sin nevø Miguel Barceló, og i 1980 blev Barceló Imperial’s emblematiske premium rom født. Produktet blev hurtigt den bedste i sin klasse og blev tildelt flere medaljer end nogen anden dominikansk rom.

Med en idé og lyst til at udvikle brandet, gav Barceló & Co. i 90’erne en gruppe spanske virksomheder med en lang historie inden for produktion af vin og spiritus, rettighederne til at eksportere Barceló. Disse iværksættere grundlagde Ron Barceló SRL, og i 2006 blev Barceló solgt på 25 internationale markeder. Ron Barceló SRL overtog virksomheden helt med den tredje generation i Barceló, nemlig Barceló Diaz og Garcia familias, der er tilbage i bestyrelsen.

Samme år blev flasken til Ron Barceló Imperial redesignet og en ny æra begyndte.

I dag producerer Ron Barceló SRL stadig kun Barceló rom, som sælges i over 50 lande, der er placeret i den 4. største eksport af rom i verden.

 

Smagsnoter:

Ron Barceló er et resultat af udvalgte fine caribiske sukkerrør. Det er en lagret rom, der har ligget i 8-0 år i medium-ristede fade. Den bløde, smagfulde kobberfarvede rom er fyldt med liv, og har smagsnoter af sød toffee, lidt cremet sødme, vanilje, tørrede æbler, pærer og mørke krydderier. Den har en lang eftersmag, som er frugtig med cremet toffee og milde hints af peber og tobaksblade. Aromaen er en kombination af sød toffee, blomster og tørrede æbler.

Vis flere
Se producenternes sociale medier
RATE THIS RUM
You rated:
/5
4/5

Svar

DEL DIN MENING

 1. C
  Carsten

  Mellemsød rom med lidt røget noter

  Reply
 2. K
  Kristian

  Regular rum. Nice smooth, sweet. Nothing special. Merry Christmas.

  Reply